Liviu Vârciu, mărturisiri inedite: Mi-aș dori foarte tare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Invitat la "CulTOUR", emisiune care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel, Liviu Vârciu a vorbit despre cel mai mare vis al său, dar și despre copilăria și pasiunile sale.

Încă de mic, atunci când era întrebat ce vrea să devină atunci când va deveni adult, răspunsul lui Liviu era unul singur: actor. Cu toate astea, primii pași i-a făcut spre muzică, învățând în copilărie să cânte la instrumente precum acordeon sau corn. Dragostea pentru actorie l-a adus însă pe platourile de filmare, iar acum el poate fi urmărit în serialul "Fructul oprit", difuzat miercurea la Antena 1.
Marele vis al lui Vârciu se leagă tot de lumea artistică.

"Vreau să fac un film, să produc un film, să-l regizez, să joc în el, să-l finanțez, să aduc mâncarea, să fiu cascador, să fiu eu tot... Este ceva ce mi-aș dori foarte tare. Și voi face asta cu siguranță", a povestit la "CulTOUR", emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la Happy Channel.

Vezi și: Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Tatăl artistei: M-a sunat aseară să-mi spună că...

"O tâmpenie care a ieșit foarte bine"

Artistul a dezvăluit un lucru mai puțin știut despre hit-ul care i-a adus succesul lui și colegilor săi din trupa L.A. "Eu fac lucrurile pe care vreau să le fac. Eu nu mă abțin și unele lucruri pe care le-am făcut au fost și tâmpenii. De exemplu, "Ochii tăi". Piesa "Ochii tăi" nu trebuia să fie pe album. Noi am dat nouă piese la București și ni le-au refuzat. Au zis "Dacă nu sunt zece, nu vă luăm albumul". Piesa a fost făcută în două ore, este o piesă care se cântă și acum. O știu și copiii. O tâmpenie care a ieșit foarte bine", a mai spus el.

Mărturisiri neașteptate, replici pline de umor, astăzi, de la ora 17.30, în cadrul unui interviu "CulTOUR" pe care Happy Channel îl va difuza.

Vezi și: Dieta cu ouă și grapefruit. Slăbești până la 10 kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel