Liviu Vârciu, încurajat să se împace cu Adelina Pestrițu: "Nu mai pierde timpul"
Data publicării:
Autor: Bianca Ștefan
WhatsApp
Iubirea dintre Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu a ocupat pentru mult timp prima pagină a ziarelor. Au avut parte de o iubire ca în filme: s-au mutat împreună la o săptămână după ce s-au cunoscut, s-au căsătorit și au divorțat. Astăzi, după ce Adelina Pestrițu a încheiat relația pe care a avut-o timp de doi ani și jumătate cu Speak, fanii îl încurajează pe Liviu să se împace cu marea lui iubire.

Adelina și Liviu s-au cunoscut în vara lui 2008, la nunta Andreei Bănică, iar la scurt timp s-au mutat împreună. A fost dragoste la prima vedere. Pe 14 februarie 2009, de Ziua Îndrăgostiților, și-au unit destinele, jurându-și iubire eternă. După un an jumate de căsnicie, cei doi au luat decizia de a divorța. Chiar dacă Adelina rămăsese însărcinată, în momentul în care aceasta a fost nevoită să facă un avort, din cauza faptului că sarcina era extrauterină, cei doi s-au îndepărtat și mai mult, ajungând la divorț.

Acum, la 6 ani de la divorț, ani în care ambii au avut alte relații și încercări eșuate de împăcare, fanii l-au sfătuit pe Liviu Vârciu să se împace cu Adelina și să-și recunoască sentimentele.

"Nu mai pierde timpul, Liviu pe Facebook, mergi şi recucereşte-o pe Ade, noi ştim cât vă iubiţi, băi orgolioşilor / Două inimi pentru tine și Adelina, sunteți foarte frumoși, nu asculta ce spune lumea. Baftă! / Liviu, vă stă bine împreună, Adelina e superbă .....ar fi bine să dai noroc cu ea. O cină romantică cu ea!" sunt doar câteva dintre mesajele primite de Liviu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel