Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi. Și-a spus DRAMA neștiută până ACUM: S-a repezit în brațele mele și a început să plângă ca un copil!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1
Liviu Vârciu și Nea Mărin au izbucnit în lacrimi la TV. Ce dezvăluiri emoționante au făcut cei doi.

Liviu Vârciu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Invitat în emisiunea "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară", acesta a făcut dezvăluiri emoționante despre familia sa.

În ediția cu numărul 21 a emisiunii, Liviu Vârciu a izbuncit în lacrimi în fața camerelor de filmare după ce și-a adus aminte de două persoane dragi pe care le-a pierdut: tatăl și fratele său.

Emisiunea s-a filmat în luna martie 2021, iar filmările au coincis cu ziua de naștere a lui Vârciu, ziua în care a împlinit 40 de ani, însă imaginile au fost difuzate abia acum. 

Deși la televizor pare că sunt mereu în conflict, Liviu Vârciu și Nea Marin au o relație de prietenie foarte strânsă, iar artistul a dezvăluit că îl consideră ca pe propriul tată. Mai mult, Nea Marin i-a fost alături lui Liviu Vârciu inclusiv în cele mai grele momente din viața sa și l-a sprijinit atunci când a avut nevoie. 

Liviu Vârciu a izbuncit în lacrimi

 

Pentru că filmările l-au prins pe Liviu Vârciu în ziua în care a împlinit 40 de ani, acesta a avut parte de mai multe surprize din partea colegilor și a lui Nea Marin, care i-a făcut cadou un tort.

"Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule! Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă. Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: Te iubesc, tăticule! Te iubesc! E un băiat extraordinar, mie îmi place tare mult de el. Avem 12 ani de când suntem împreună. Știu că lumea ne iubește, ne iubește așa. Dar noi în realitate suntem așa", a spus Nea Mărin la Antena 1, cu ochii în lacrimi.

La vederea surprizei, Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi și a mărturisit motivul pentru care a fost atât de înduioșat. 

"Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu (nr. Marin Barbu, adică Nea Mărin) ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul trecut și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și fratele... frate-miu era pe 21", a zis Liviu Vârciu, care nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Liviu Vârciu

În ceea ce privește familia, Liviu Vârciu este destul de discret, însă un detaliu neștiut de nimeni a ieșit acum la iveală. Este vorba de fratele lui, Ionuț, care a murit la doar 30 de ani într-un accident groaznic de mașină, în anul 2009.

Ionuț se afla la volanul autoturismului când a pierdut controlul într-o curbă, în localitatea Ovidiu, s-a izbit cu mașina de parapet și apoi s-a răsturnat pe câmp.

Liviu Vârciu a trecut prin momente cumplite atunci, dar i-a făcut acestuia o promisiune pe care o va respecta toată viața. Ionuț Vârciu avea un băiat de un an, pe nume Mario, de care prezentatorul TV a avut grijă cât de mult a putut. 

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, declara Liviu Vârciu acum ceva timp. 

”Liviu își sună des nepotul și se interesează de soarta lui. Îi duce cadouri și nu lipsește în niciun moment important din viață puștiului. Băiatul este apropiat și de bunicii din partea tatălui, care îl iubesc ca pe ochii din cap. Vârciu l-a luat de câteva ori pe copil și la București, unde i-a făcut toate poftele. La rândul sau, băiatul lui Ionuț este înnebunit după unchiul său. Financiar nu îl ajută pentru că nu este nevoie, dar în schimb îi oferă toată afecțiunea unui tată”, a declarat un apropiat al familiei Vârciu în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel