Liviu Pop a scandalizat tot internetul cu un mesaj uluitor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a făcut o postare, pe o rețea de socializare, care a devenit virală în doar câteva minute. Au curs râuri de mesaje pline de ironie și insulte pe măsura vocabularului din mesajul postat.

Liviu Pop a mai ajuns o dată pe buzele oamenilor, dar de data aceasta cu o postare total deplasată în contextul în care vinde de la un fost ministru al Educației. Pe lângă mesajul de "buna dimineața", fostul membru al Guvernului a dorit să facă o glumă și a atașat o fotografie cu mesajul "PLM/ Plec la muncă". În urma postării au venit și comentariile care sunt pe măsura construcției "literare" a lui Liviu Pop. 

Ce mesaje a primit de la internauți

Printre comentariile primite de la internauți, la postarea de "bună dimineața", se numără: "Munciți la elaborarea manualului de dirigenție?", "Vezi să nu te împiedici de vreo carte și să-ți rupi iar genunchele","PLM = Pop Liviu Marian", "Adica la ParLaMent?", "cam fara tragere de inima, dupa cumse vede...". Se pare că gluma nu a fost gustată de cei care urmăresc pagina de Facebook a politicianului.

(w670)

citeste si: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel