Data actualizării:
Data publicării:

Liviu Pop: Genunchele a recidivat!

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Genunche
Genunche
Liviu Pop, cel al cărui mesaj legat de operaţia la "genunche" a devenit viral la momentul respectiv revine cu un "update".

Liviu Pop, cel care şi-a câştigat porecla de "ministrul genunche" datorită unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, în care spunea că a ieşit cu bine din operaţia la "genunche" revine. De data aceasta cu un mesaj autoironic în care îşi anunţă fanii de pe Facebook că "genunchele a recidivat"

Senatorul social-democrat a publicat o fotografie în care arată că a fost operat din nou la piciorul cu pricina, anunţând următoarele: "Dragi prieteni, genunchele (jănuntele, jăruntele) a recidivat. Mulțumesc domnului doctor Filipescu Doru pentru intervenția din această dimineață. Sănătate multă tuturor!", a scris Liviu Pop. 

Liviu Pop pare a fi un maestru al gafelor, una dintre cele mai recente fiind o postare care a scandalizat o bună parte dintre cei care i-au văzut mesajul. Senatorul a scris pe pagina sa de socializare: “Pop Liviu Marian (PLM) plec la muncă”. Postarea a stârnit o serie de reacţii negative, oamenii criticându-l pentru faptul că - spun ei - mesajul său a fost unul tendenţios. Totul pleacă de la faptul că iniţialele parlamentarului reprezintă, în argou, prescurtarea unei expresii care nu poate fi reprodusă aici. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel