Liviu Pleșoianu: Atunci, câștigă! Planul acesta este
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu
”Dacă nu vom reuși să separăm planurile, poporul român va pieri”, consideră Liviu Pleșoianu.

”Dacă nu vom reuși să separăm planurile, poporul român va pieri. Și nici măcar nu va realiza că a pierit...”, și-a început astfel un mesaj publicat în mediul online Liviu Pleșoianu.

”Îmi scria cineva mai devreme: „Nu-mi cereți să mă unesc cu Mălin Bot, că n-am cum!" ... Nicio grijă! Nu asta vă ceream. Nu te poți „uni" cu un personaj precum Mălin Bot, pentru simplul motiv că Mălin Bot nu e unit cu el însuși. (...) Va spune fără probleme mâine exact opusul lucrurilor pe care le spune azi. Nu cu el sau cu cei ca el vă îndemnam să dați mâna...”, transmite Pleșoianu.

”Am contribuit major la coborârea de pe piedestal a falsului idol Kovesi. Am protestat în fața DNA atunci când refuza să se prezinte în fața comisiei parlamentare de anchetă, am privit-o direct în ochi la Bruxelles, în Parlamentul European, și am întrebat-o de față cu toată lumea ce căuta acasă la Gabriel Oprea, împreună cu Maior și Coldea, în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009... Aș face din nou același lucru, fără să clipesc... Pentru că e tot un mercenar... Nici cu ea nu vă îndemnam să dați mâna...”, precizează acesta.

”I-am expus, în adevărata lor lumină, pe cei care spuneau ieri un lucru, iar azi spun exact opusul. Ludovic Orban e exemplul perfect: în 2013, spunea că propunerea L.C. Kovesi la șefia DNA de către Ponta e „un act de trădare", pentru ca același Orban să spună în 2018 că revocarea L.C. Kovesi e ceva îngrozitor”, mai spune Pleșoianu, adăugând că a ”ripostat vehement de fiecare dată când un ambasador străin și-a permis ingerințe fățișe în treburile interne ale României”.

”Planul acesta este”

”Tot ce vă cer este să facem, împreună, distincția între planul luptei cu Noua Securitate și planul luptei cu semenii noștri. Primul plan trebuie să continue și, așa cum am luptat până acum, voi continua să lupt și de aici înainte. Însă al doilea plan NU trebuie să devină fapt. Dacă ajungem să ne radicalizăm unii împotriva celorlalți (atenție, mă refer la oamenii ca noi, nu la mercenari sau scelerați), atunci Noua Securitate CÂȘTIGĂ! Planul tocmai acesta este: românii să ajungă victime ale războiului tuturor împotriva tuturor!”, a transmis Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel