Liviu Dragnea RĂMÂNE în ÎNCHISOARE- UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, joi, dacă Liviu Dragnea va fi eliberat condiţionat, fix la doi ani de la încarcerare.

UPDATE: Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, rămâne în închisoare. Magistrații Tribunalului București au respins cererea fostului lider al PSD de eliberare condiționată.

Contestația la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD ca fiind neîntemeiată, a fost respinsă și joi de magistrații Tribunalului București, ca nefondată.

Propunerea sau cererea de eliberare condiționată va putea fi reînnoită dupa 27 august 2021.

”Având nevoie de timp pentru a delibera, completul de judecată urmează a amâna pronunţarea la data de 27.05.2021”, a decis instanţa.

Sentinţa Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Cererea iniţială privind eliberarea condiţionată a fost depusă la Judecătoria Sectorului 5, însă a fost respinsă ca neîntemeiată.

"Şansele de a fi eliberat ar trebui să fie de 100%, având în vedere că sunt îndeplinite toate condiţiile prevăzute de legea română şi de cea europeană", aspus Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Dragnea a primit aviz favorabil din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova.

În cazul respingerii eliberării condiționate, Liviu Dragnea mai are o șansă dacă instanța va admite strămutarea procesului la o altă instanță de agelași grad. În aceste condiții procesul de eliberare condiționată se va relua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel