Liviu Dragnea, precizări despre punctul de pensie si despre vârsta de pensionare
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 26 aug 2017 / 20:10
WhatsApp
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut câteva precizări referitoare la punctul de pensie, dar și la vârsta de pensionare.

Punctul de pensie va ajunge la 1.775 până în 20120, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

În ceea ce privește Legea pensiiloe, Liviu Dragnea a declaat că în acest moment sunt trei variante, variante care vor fi discutate în coaliție  săptămâna viitoare.

"Ce ne interesează este faptul să se pună ordine în sistem, să îndreptăm nedreptățile, astfel încât pensiile să crească și să se respecte în mod judicios principul contributivității. Cel mai important este acela de a ave un punct de vedere structurat, după care vom prezenta această lege.

[citeste si]

G Ad:

Este foarte important să eliminăm nedreptățile în condițiile nu avem niște reguli coerente, în condițiile în care de-a lungul anilor nimeni nu a avut curajul să aibă o abordare serioasă asupra legii pensiilor complexă. 

În ceea ce privește modificarea vârstei de pensionare, va fi o discuție pe care o vom avea. Trebuie argumente serioase pentru amodifica vârsta de pensionare, trebuie să fie niște reguli clare, simple, de bun simț cae trebuie să fie înțelese de oameni. Toate nedreptățile din sistemul de pensii trebuie să fie îndreptate. De-a lungul anilor au fost nedreptăți foarte mari. În această sesiune parlamentară trebuie ca legea pensiei să treacă de Parlament. Nicio pensie nu va scădea" a mai declarat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro