Liviu Dragnea, despre scandalul Steaua-MApN: Păcat că s-a ajuns în situația asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit într-un interviu pentru Sport ProTV   despre problema echipei Steaua cu Ministerul Apărării Naționale (MApN), declarându-se "foarte mâhnit" de situația creată.   

"Vreau să-mi exprim o mare dezamăgire. Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se întâmplă cu un nume ca Steaua. Steaua e legendă în România. E păcat că s-a ajuns în situația asta. E păcat că Ministerul Apărării nu a găsit o soluție împreună cu clubul Steaua ca această echipă să joace unde a jucat întotdeauna, în Ghencea. E ca și cum ai spune că Rapid nu mai poate să joace în Giulești. Păi Rapid și Giulești înseamnă același lucru. Steaua și Ghencea înseamnă același lucru, în cartierul ăla toți copiii din Ghencea creșteau cu Steaua în suflet, mi se pare nefiresc", a declarat Liviu Dragnea.

Dovezile lui Becali în războiul cu CSA: Ce echipă din România vrea să preia

Liderul interimar al PSD a vorbit și despre deplasarea la Budapesta alături de delegația FRF pentru meciul cu Ungaria. Dragnea mizează pe cel puțin un egal la Budapesta și spune că elevii lui Anghel Iordănescu au capacitatea să treacă peste atmosfera incendiară pe care fanii maghiari o vor face pe stadion.

Mircea Dușa: În cazul Steaua "o luăm de la zero"

"Mă manifest ca un român civilizat, dar nu merg la Budapesta să tac. Măcar un egal e important pentru naționala României. Sunt unul dintre cei o mie de români care vor fi prezenți la Budapesta vineri și sigur că mi-aș dori să câștigăm. Teoretic, ar trebui să câștigăm. Cred că va fi un meci cu o tensiune foarte mare. Indiferent de competiție, un meci între Ungaria și România este un meci cu foarte multă emoție, sper să rămână numai la nivel de emoție. Și un egal ar fi foarte bun", a mai spus Liviu Dragnea.

Gigi Becali, reacție după ce Armata a anunțat că-și face echipă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel