Liviu Dragnea, către Andreea Crețulescu: Faceți niște afirmații foarte grave
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Liviu Dragnea a fost invitat, joi seară, la România TV, unde a avut un schimb de replici cu Andreea Crețulescu în cazul dosarului "Diaspora".

Iată câteva replici din dialogul celor doi:

Andreea Crețulescu: Domnule Dragnea, spunea procurorul general, la un moment dat, că în dosarul Diaspora vor fi audiate și anchetate mai multe persoane. Titus Corlățean deja a fost chemat la DNA în calitate de martor. Dumneavoastră v-ați implicat ca șef de campanie atunci, iar în declarațiile publice v-ați opus deschiderii mai multor secții de vot pe motiv că ar fi ilegal și ar contravine unor decizii ale Ministerului de Externe.

Liviu Dragnea: Dumneavoastră mă acuzați acum?

Andreea Crețulescu: Eu vă prezint faptele.

Liviu Dragnea: Faceți niște afirmații foarte grave; că eu m-am opus deschiderii unor secții. Dacă țineți să mă duc mâine la DNA... faceți niște afirmații foarte grave. Eu nu m-am opus și nu știu pe nimeni din Guvern sau din PSD care s-a opus deschiderii unor secții de votare în Diaspora. Repet: nu am cunoștințe că cineva din Guvern s-a opus să se înființeze secții de votare. Ceea ce știu este că toate preverile legale au fost respectate.

(...)

Andreea Crețulescu: Credeți că veți fi chemat în calitate de martor în această poveste?

Liviu Dragnea: Eu cred că nu. De ce să fiu eu chemat sau altcineva? A fost atributul exclusiv al Ministerului de Externe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel