Liviu Dragnea, CÂȘTIG în instanță împotriva Penitenciarului Rahova
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Liviu Dragnea a a câştigat procesul cu Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a obținut o victorie în instanță, împotriva Penitenciarului Rahova. Judecătoria Sectorului 5 a respins vineri contestația la executare formulată de Penitenciarul unde acesta se află încarcerat, prin care era solicitată scăderea din zilele recunoscute ca fiind muncite în timpul detenției a perioadei în care acesta s-a prezentat în fața judecătorilor.

"Astăzi am mai câștigat încă o dată împotriva Penitenciarului Rahova, prin respingerea contestației la executare formulată de Penitenciarul Rahova, prin care cereau să i se scadă din zilele recunoscute ca muncite, timpii pentru care a fost dus la instanță, tot pentru că își apăra drepturile, dar și ipotetic, timpul pe care l-ar fi petrecut pentru masa de prânz", a declarat Flavia Teodosiu, avocatul fostului lider al PSD, pentru gândul.ro.

Decizia nu este definitivă, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată

„În baza art. 598 alin. (1) lit. c) teza I C.pr.pen., respinge contestaţia la executare, astfel cum a fost precizată, formulată de petentul Penitenciarul Bucureşti Rahova în contradictoriu cu intimatul Dragnea Liviu Nicolae, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, la data de 25.06.2021”.

Liviu Dragnea, programat pentru liberare. Tribunalul Giurgiu a stabilit ziua

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, ar putea să fie eliberat din penitenciar. 

Potrivit luju.ro, a fost fixata data în care se ia decizia liberării condiționate a lui Liviu Dragnea. Tribunalul Giurgiu ar fi fixat în 15 iulie 2021 termenul pentru soluționarea cererii de liberare condiționată formulată de Liviu Dragnea. Astfel, în data de 15 iulie 2021, Tribunașul Giurgiu va analiza contestația făcută de Liviu Dragnea împotriva sentinței judecătoarei Mădălina Mirela Știrbu de la Judecătoria Sectorului 5, care, în 27 aprilie 2021, a respins liberarea condiționată a fostului președinte al PSD, în ciuda faptului că el îndeplinește toate condițiile pentru a fi pus în libertate, potrivit prevederilor Penitenciarului Rahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel