Liviu Dragnea, aşa cum nu l-aţi mai văzut. Ce spune Chirieac
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea a apărut, duminică,  îmbrăcat într-un costum popular din Teleorman. Şeful PSD participă la Ziua Naţională a Costumului Popular, la Năsăud.

Liviu Dragnea a ales să poarte de Ziua Naţională a Costumului Popular un port tradţional din Teleorman. Preşedintele PSD a făcut şi câteva dezvăluiri în legătură cu tradiţia de a purta costum popular. El a povestit că atunci când era mic purta cu mândrie portul tradiţional, ba mai mult, în şcoală, a făcut parte şi dintr-un ansamblu.

Ziua Națională a Portului Tradițional din România se sărbătorește în cea de-a doua duminică din luna mai, respectiv la 14 mai 2017.

Analistul Bogdan Chirieac, într-o intervenție la România TV, întrebat dacă a început campania electorală, a declarat  că "suntem într-o precampanie electorală, unde sunt doi candidați puternici: domnul Klaus Iohannis, care este candidatul în funcție și domnul Liviu Dragnea.

[citeste si]

Astăzi când vorbim, la o confruntare dacă mă întrebați, președintele Iohannis nu câștigă al doilea mandat. Trebuie să facă schimbări fundamentale în modul în care a abordat mandatul pentru a avea din nou șanse", a declarat Chirieac.  

De asemenea, întrebat dacă se încearcă lupte cu legi făcute de PNL pentru a-l împiedica la Dragnea să candideze la președinție, Bogdan Chirieac a continuat să afirme că "PNL  a sesizat pericolul. Liviu Dragnea are șanse reale, mai mari decât Victor Ponta la președinția României, și atunci încearcă să-l împiedice pe altă cale. De altfel, tot discursul lui Liviu Dragnea, un amestec între cuvintele lui Ion Iliescu și comportamentul lui Traian Băsescu, mă face să mă gândesc la faptul că Liviu Dragnea într-adevăr  țintește przidențialele din 2019.

În plus, cred că până atunci, pedeapsa aceea cu suspendare pe care a primit-o, altminteri o condamnare politică va fi cu totul terminată. Liviu Dragnea va avea cazierul curat până atunci, dacă nu va mai fi condamnat în alte dosare până în 2019", a mai spus Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel