Liviu Dragnea, apel pentru Rapid: Sper să nu mai fie și asta vreun trafic de influenţă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Clubul Rapid trebuie salvat, fiind o legendă a sportului românesc, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

El a precizat că a discutat acest aspect cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pe care l-a asigurat că îl susţine moral. 

"Mi-a zis (Dan Tudorache - n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani şi orice pot să fac moral, să-l susţin, să-l încurajez - sper să nu mai fie şi ăsta vreun trafic de influenţă. Aş vrea să salvăm acel club, care este totuşi un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion, care nu cred că ne poate aduce deservicii, ba dimpotrivă", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare. 

Pe de altă parte, el a spus că stadionul de la Craiova a fost proiectat până să apară noile norme generate de tragedia de la Colectiv, drept pentru care au apărut nişte prevederi legale care trebuie puse în practică, dar a adăugat că nu sunt probleme de rezistenţă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel