Liviu Dragnea a izbucnit în plâns într-o emisiune. Care a fost subiectul care l-a făcut să ceară moderatorului să schimbe discuția
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Apariția în cadrul emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță a fost un moment special și emoțional pentru Liviu Dragnea. Fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD) a ajuns să lăcrimeze în direct și să ceară schimbarea subiectului.

Liviu Dragnea a izbucnit în lacrimi, chiar în timpul emisiunii „În oglindă”. Moderatorul Mihai Ghiță a adus în discuție un subiect sensibil pentru fostul lider al Partidului Social Democrat, pierderea celor dragi.

„Îmi este dor de toți, de mama, de tata, de fratele meu. Hai să mergem la alt subiect și revenim. (...) Pe mama o chema Stanca, pe tatăl meu îl chema Dumitru în acte, dar de când era copil, absolut toată lumea îi spunea Florian. El nu a reușit să îmi spună vreodată de ce toată lumea îi spunea Florian, inclusiv mama. Și pe fratele meu îl chema Viorel. Era o diferență de 7 ani între noi. El a avut mare grijă de mine.

Am fost o familie unită. Mama ne iubea foarte mult și tata, bineînțeles. Mama tot timpul a avut grijă tot timpul să nu gătească greu, să nu gătească cu prăjeli, să nu facă rântaș, adică să nu pună făină în sosuri, că se digeră greu. Tot timpul a avut grijă să gătească sănătos pentru ca noi, copii ei să mâncăm sănătos. Avea, n-avea, noi mâncam. Mama mânca ultima, ce rămânea. Nu am fost muritori de foame, dar erau vremuri grele”, a povestit în lacrimi Liviu Dragnea.

„Mama, în afară de faptul că ținea casa, ca să putem trăi, să îl poată ține pe fratele la liceu la București, cosea perdele – cosea flori de diverse culori pe ele și le vindea. Nu aveai voie. Ne mai reclamau, dar cum, necum, nu neapărat lua bani, dar mai primea făină, zahăr, ce mai aveam nevoie”, a mai amintit Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel