Liviu Dragnea: Regret că am votat învestirea Guvernului Cioloş
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, spune că regretă faptul că, în 2015, el şi PSD au votat învestirea Guvernului tehnocrat Dacian Cioloş şi că la vremea respectivă s-a bazat pe buna credinţă a actualului premier, care, între timp, a luat de la 'colegii lui de la PNL' obiceiul 'să mintă foarte mult'.

'Moţiunea de cenzură era degeaba. Iohannis îl punea tot pe Cioloş şi prelungeam boala. Regret că i-am votat, dar la vremea aia cred că era singura variantă posibilă. În acele zile fierbinţi, cu o conjunctură internaţională care şi acum e destul de tulbure, noi aveam varianta în care să votăm acest Guvern sau varianta în care să o întindem până la alegeri anticipate în aprilie, cu un Guvern interimar, adică un Guvern cu atribuţiuni limitate, (...) ceea ce era mult mai rău şi un scandal perpetuu pentru cinci - şase luni de zile.

Am ales varianta asta, repet, cu credinţa mea în buna credinţă a premierului Cioloş. Din păcate, s-a dovedit că m-am înşelat şi eu şi toţi ceilalţi, sau, mă rog, aproape toţi ceilalţi care l-am votat atunci. Are foarte multă ipocrizie şi, din păcate, a luat, nu ştiu dacă-l avea înainte, a luat obiceiul de la colegii lui de la PNL să mintă foarte mult, ceea ce nu e în regulă', a declarat Liviu

Dragnea, la Antena 3, întrebat dacă regretă că PSD a dat votul de învestitură pentru Guvernul Cioloş şi că social-democraţii nu au depus o moţiune de cenzură în cursul acestui an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel