Liviu Chesnoiu, despre cazul bebelușului ucis de propriul tată în Alba Iulia: Când nu mai ai de partea cealaltă niciun răspuns, în secunda doi ai spart ușa
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Liviu Chesnoiu, despre cazul bebelușului ucis de propriul tată în Alba Iulia: Când nu mai ai de partea cealaltă niciun răspuns, în secunda doi ai spart ușa / Foto: Instagram Bogdan Radu
Liviu Chesnoiu, despre cazul bebelușului ucis de propriul tată în Alba Iulia: Când nu mai ai de partea cealaltă niciun răspuns, în secunda doi ai spart ușa / Foto: Instagram Bogdan Radu
Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a vorbit despre cazul băiețelului de un an ucis de propriul tată în Alba Iulia.

Crima de la Alba Iulia a șocat întreaga țară. Un tată de 27 de ani și-a ucis băiețelul de doar un an, apoi s-a sinucis. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a vorbit despre acest subiect, explicând cum ar fi trebuit să decurgă intervenția oamenilor legii în cazul crimei de la Alba Iulia. 

VEZI ȘI: Cine este tatăl de 27 de ani care şi-a ucis copilul de 1 an în Alba Iulia, apoi s-a spânzurat. Ultimele imagini cu copilul, postate pe internet cu câteva ore înainte de tragedie

"În situații de genul acesta, cei de la 112, logic, pot să-i pună acelei femei foarte multe întrebări și dacă acolo este un pericol. Pentru că femeia asta nu a sunat de fericire la 1 noaptea la 112. În al doilea rând, când s-a luat legătura cu acest individ, la un moment dat el a întrerupt comunicarea. Deci era o negociere.

Păi, ca negociator, să zicem, între ghilimele, când nu mai ai de partea cealaltă niciun răspuns, nu mai este niciun dialog, în secunda doi ai spart ușa. Înseamnă că nu mai e negociere și nu știi ce se poate întâmpla. 

A treia problemă. Nu se știe clar dacă copilașul era în viață sau nu era în viață la ora respectivă. Acum, expertiza pe care o s-o vedem, a medicilor legiști, o să ne spună", a explicat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, la Realitatea Plus.

Ce spun polițiștii

Analiza psihologului criminalist Liviu Chesnoiu a fost făcută după noile informații despre cazul tatălui care și-a ucis băiețelul de numai un an. Poliția a precizat că în momentul în care echipele au ajuns la ușa apartamentului unde se afla bărbatul, copilul ar fi fost deja ucis.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române a menționat pentru sursa citată că și în momentul în care tatăl criminal le-a spus ofițerilor, la telefon, că micuțul este în regulă, acesta ar fi fost deja mort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel