LIVETEXT Simona Halep- Anett Kontaveit. Roma, sferturi finală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Simonei Halep va juca astăzi cu Anett Kontaveit începând cu ora 13:00.

LIVETEXT:

Simona Halep a învins-o pe Anett Kontaveit 6-2, 6-4 și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma.


SETUL 2:

HALEP- KONTAVEIT 6-4. GAME, SET, MECI, SIMONA! Simona Halep a încheiat partida pe propriul serviciu după ce a fructificat a treia minge de meci de care a avut parte.

HALEP- KONTAVEIT 5-4. Estonianca rămâne în meci după un game în care Simona a fost, la 30-30, la două puncte de câştigarea meciului. 

HALEP- KONTAVEIT 5-3. Simona Halep şi-a fructificat cu mare dificultate serviciul după un game în care adversara sa a revenit de la 0-40 şi a avut şi o minge de break.

HALEP- KONTAVEIT 4-3. Anett Kontaveit a legat pentru prima oară două game-uri în această partidă şi speră într-o revenire miraculoasă.

HALEP- KONTAVEIT 4-2. Break al estoniencei aflate pe locul 68 în lume, care se agaţă de ultimele şanse de a mai rămâne în meci.

HALEP- KONTAVEIT 4-1. Halep a mai realizat un break şi e foarte aproape de a noua victorie consecutivă pe zgură.

HALEP- KONTAVEIT 3-1. Simona Halep s-a impus din nou fără probleme pe propriul serviciu, cu un singur punct pierdut.

HALEP- KONTAVEIT 2-1. Primul game din acest set câştigat de Kontaveit, care a revenit excelent, de la 15-40, cu patru puncte consecutive adjudecate.

HALEP- KONTAVEIT 2-0. Încă un game fără emoţii pentru Simona Halep, cu un singur punct cedat.

HALEP- KONTAVEIT 1-0. Românca a început cu break şi al doilea set şi e tot mai aproape de calificarea în semfinalele de la Roma.

SETUL 1:

HALEP- KONTAVEIT 6-2. Simona Halep câștigă primul set.

HALEP- KONTAVEIT 5-2. Jucătoarea din Estonia rămâne în set după ce a salvat două mingi de set ale româncei. Simona Halep va servi însă pentru câştigarea setului.

HALEP- KONTAVEIT 5-1. Primul game la 0 din acest meci, iar a patra jucătoare a lumii conduce autoritar jocul şi se îndreaptă spre câştigarea setului.

HALEP- KONTAVEIT 4-1. Re-break al româncei, care s-a distanţat din nou în primul set. 

HALEP- KONTAVEIT 3-1. Adversara lui Halep reușește break-ul.

HALEP- KONTAVEIT 3-0. Al doilea break al româncei, după un game plin de greşeli neforţate ale estoniencei.

HALEP- KONTAVEIT 2-0. Simona Halep şi-a câştigat fără probleme serviciul, la 15, şi are deja un avans important în primul set.

HALEP- KONTAVEIT 1-0. Simona Halep a început partida cu break, câştigat după ce a cucerit trei puncte consecutive de la 15-30.

-știre inițială-

Jucătoarea Anett Kontaveit, ocupă locul 68 WTA și a venit din calificări, unde le-a învins pe tabloul principal pe Andrea Petkovic, Angelique Kerber și Mirjana Lucici-Baroni.

Halep și Kontaveit s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, anul acesta la Miami, când românca s-a impus în două seturi, 6-3, 6-0.

Partida va fi LIVETEXT pe DCNews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel