Liverpool - Salzburg 4-3: Cum s-a desfășurat meciul incredibil de pe Anfield, după ce austriecii au revenit de la 3-0
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Timp de 21 de minute, formația lui Klopp s-a pierdut pe teren.

Liverpool a reușit cu greu să treacă peste Salzburg, o echipă curajoasă care a fost condusă cu 3-0 în minutul 36, dar care a revenit în mod senzațional.

Austriecii lui Jesse Marsch i-au speriat de moarte pe cormorani, tocmai pe stadionul pe care au reușit să învingă Barcelona cu 4-0 în sezonul trecut.

Însă, chiar dacă Barcelona, Porto, Bayern Munchen, Napoli sau Steaua Roșie Belgrad nu au reușit să marcheze pe Anfield Road, Salzburg a oferit un show veritabil, conform The Sun.

Erling Haaland marchează din nou

Tânărul atacant Erling Haaland, care a fost rezervă pentru că a fost răcit, a înscris al 18-lea gol în 11 partide, dar Liverpool tot a meritat victoria.

Mane, care a evoluat tocmai pentru austrieci înainte să se transfere la Southampton, ultima sa destinație înainte de Liverpool, a deschis scorul după 9 minute de joc. Robertson a dublat avantajul cormoranilor în minutul 25, iar mai apoi Salah a spulberat toate speranțele lui

Salzburg când a făcut 3-0 după 36 de minute. Cu toate acestea, repriza nu s-a încheiat în minutul 36, iar Hwang Hee-Chan a redus din diferență în minutul 39, după care cele două formații au intrat la vestiare.

Hee-Chan a oferit o pasă decisivă lui Minamino, care a făcut 3-2 în minutul 56, iar scorul a fost egal în minutul 60, când Haaland a marcat pentru 3-3.

Fanii de pe Anfield, cu gândul la finala Ligii din 2005

Suporterii lui Liverpool se gândeau deja la finala Champions League din Istanbul, atunci când echipa lor a revenit de la 0-3 în fața Milanului, iar acum lucrurile stăteau invers.

Salah a reușit să închidă tabela în minutul 69 și să aducă cele 3 puncte pe Anfield, însă meciul rămâne unul de senzație, în care s-au marcat 7 goluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel