Live: Simona Halep - Madison Keys. S-a retras. Decizie de ultimă oră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Simona Halep - Madison Keys nu s-a mai disputat pentru că jucătoarea americancă s-a retras. Simona Halep merge astfel automat în sferturile de la Roma.

Jucătoarea din SUA a anunțat că se retrage cu o oră și jumătate înainte de ora de start a meciului. Ea a motivat această decizie de apariția unor probleme medicale.

De asemenea, Madison Keys s-a retras și din proba de dublu.

În sferturile de finală de la Roma, Simona se va duela cu învingătoarea dintre Caroline Garcia şi Sloane Stephens. 

Știrea inițială

Live: Simona Halep - Madison Keys Meciul contează pentru optimile de finală ale turneului de la Roma. 

Live: Simona Halep - Madison Keys. Halep, calificată direct în această fază a competiţiei din capitala Italiei, a avut nevoie de doar 61 de minute pentru a se impune în faţa lui Osaka, luându-şi cu această ocazie revanşa în faţa niponei, care o învinsese pe româncă în semifinale la Indian Wells, în luna martie, înainte de a câştiga trofeul.

Live: Simona Halep - Madison Keys Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până acum de șase ori, o singură dată jucătoarea americană reușind să o învingă pe Simona. 

Live: Simona Halep - Madison Keys. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit pe zgura de la Roma, în anul 2014, atunci când Simona Halep a reușit să se impună cu scorul de 2-1 la seturi.

Turneul de la Roma este unul foarte important pentru ca Simona Halep să-și păstreze locul 1 mondial. Wozniacki nu a participat anul trecut la acest turneu astfel că nu are puncte de apărat, spre deosebire de Halep, care a jucat finala.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel