Lista interzisă. Codrin Ștefănescu: Pe liderii ăștia de partid nu i-am primit în partidul Alianța pentru Patrie! / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES
Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES
Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie, a spus pentru cine are partidul ușile deschise.

„Pentru o parte dintre oameni avem ușile deschise, pentru alții, nu. În acest moment, la nivelul fiecărui județ, avem oameni de mare calitate în Alianța Pentru Patrie. Unii nu au făcut politică până acum, sunt oameni care vin din zona economică privată, oameni care știu ce înseamnă să plătești o factură, un salariu, oameni care au muncit de le-au sărit capacele, sunt profesori, medici. Oamenii ăștia trebuie să reprezinte vocea poporului în viitorul Parlament, oameni adevărați, normali, nu politruci, nu oameni din ăia care s-au fofilat, care îți bagă cuțitul în spate etc”, a zis Codrin Ștefănescu. 

„La noi în partid au venit grupuri întregi de la Pro România, ALDE. Nu i-am primit pe liderii de județ, dar pe restul membrilor i-am primit pentru că sunt oameni care au crezut în ceva. Sunt bineveniți. Ușile sunt deschise, dar nu și pentru liderii acestor partide”, a mai spus Codrin Ștefănescu la DC News și DC News TV.

Întrebat dacă Șerban Nicolae este în Alianța Pentru Patrie, Codrin Ștefănescu a zis: „Deocamdată se ocupă de avocatură. Am luptat împreună, dar după atâta luptă, unii este firesc să se mai sature”.

Mai multe despre acest subiect găsiți de la minutul 55:

Alianța Pentru Patrie este un partid naţional care susține patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român.

Alianța Pentru Patrie se adresează, prin întreaga sa activitate politică, tuturor categoriilor sociale, cetăţenilor, care sunt mândri că sunt români și care vor să se implice în salvarea și redobândirea independenței națiunii noastre, prin unirea ideilor, energiilor, aspirațiilor și competențelor în jurul și în slujba valorilor în care credem împreună. Obiectivele Alianței Pentru Patrie sunt obiectivele românilor patrioți, sătui de asuprirea și disprețul politicienilor progresiști, neomarxiști, care acționează, așa cum am văzut cu toții, la comenzile străine de țară și popor și strict în interesul propriu., spun fondatorii partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel