România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 17 sep, 18:33
Lionel Messi, VICTORIE după 9 ani
Foto: Agerpres
După o bătălie de nouă ani, instanța superioară a Uniunii Europene i-a dat câștig lui Lionel Messi.

Fotbalistul Lionel Messi își poate înregistra numele ca marcă comercială după o bătălie ce a durat nouă ani. Curtea Europeană de Justiție a respins apelul companiei spaniole de ciclism, Massi și a oficiului UE de proprietate intelectuală, EUIPO.

Fotbalistul Barcelonei și-a utilizat pentru prima dată numele ca marcă de îmbrăcăminte sportivă în 2011. Ulterior, compania Massi a susținut că asemănarea dintre logo-urile lor ar provoca confuzie în rândul populației.

 

Curtea Europeană de Justiție a decis

 

Curtea Europeană de Justiție (CEJ) a spus că reputația jucătorului este luată în considerare atunci când se analizează dacă publicul este capabil să facă diferența dintre cele două mărci, Messi și Massi. În acest sens, a confirmat o decizie a Tribunalului General al UE în 2018 conform căreia fotbalistul este prea cunoscut pentru a se putea produce confuzie.

În același timp, Massi, care vinde îmbrăcăminte și echipamente pentru ciclism, a avut succes în fază inițială, împotriva atacantului Barcelonei. Totul s-a terminat atunci când Lionel Messi a introdus un recurs la Tribunalul Genera. În cele din urmă, acesta i-a fost favorabil, potrivit BBC.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro