Lionel Messi nu este așteptat să se întoarcă la PSG până în ianuarie, după succesul de la Cupa Mondială. Neymar și Mbappé, puși la treabă în cadrul antrenamentelor
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Lionel Messi nu este așteptat să se întoarcă la Paris Saint-German până în „2 sau 3 ianuarie”, potrivit antrenorului clubului, Christophe Galtier.   

Jucătorul, în vârstă de 35 de ani, continuă să petreacă în Argentina după ce a câștigat Cupa Mondială, scrie CNN.

Cu toate acestea, Kylian Mbappé, Neymar Jr. și Achraf Hakimi – care au jucat pentru Franța, Brazilia și Maroc la Qatar 2022 – vor reveni la echipa PSG pentru meciul de miercuri din Ligue 1 împotriva Strasbourg, atâta timp cât „se descurcă bine fizic și psihic, ” a spus Galtier.

PSG are un avans de cinci puncte față de Lens în fruntea Ligue 1, iar sezonul francez revine după o pauză de șase săptămâni din mijlocul, sezonului pentru Cupa Mondială.

Cluburile din Ligue 1 vor juca două meciuri săptămâna aceasta, iar Galtier spune că revenirea la fotbal îi va ajuta pe jucătorii dezamăgiți în Qatar.

„Le-am trimis mesajele de susținere celor care au suferit dezamăgiri și mesaje de felicitare celor care au mers departe în turneu”, le-a spus antrenorul PSG reporterilor.

„Sunt fotbaliști de elită și cred că cel mai bun remediu pentru ei este să se întoarcă la muncă cât mai repede posibil, unde sunt înconjurați de colegii lor și să capete din nou gustul pentru fotbalul competitiv.

„Am observat că toată lumea este pregătită mental să lucrăm din nou împreună. L-am văzut pe Kylian felicitându-l pe Leo și pe managerul opoziției în timpul ceremoniei trofeelor; acestea sunt semne de respect între jucătorii noștri.

„Ceea ce îmi amintesc este atitudinea bună a lui Kylian, deoarece a dat dovadă de savoir-faire și clasă, în ciuda dezamăgirii. Este un lucru foarte bun pentru echipă și pentru club.”

PSG și Lens se confruntă duminică într-o ciocnire uriașă în vârful clasamentului, dar Galtier crede că forma anterioară contează puțin, deoarece pauză de șase săptămâni înseamnă că reluarea va fi „ca începutul unui nou sezon” pentru echipe.

A doua jumătate a sezonului este plină de acțiune pentru PSG, deoarece atât Cupa Franței, cât și Liga Campionilor revin în forță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel