Lionel Messi îl va înfrunta pe Cristiano Ronaldo, într-un meci care poate fi ultimul între cele două legende
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Inter Miami, clubul superstarului argentinian Lionel Messi, a confirmat disputarea unui meci amical, pe 1 februarie în Arabia Saudită, împotriva formaţiei Al-Nassr, la care evoluează portughezul Cristiano Ronaldo, transmite AFP. 

Noul duel, poate ultimul, între cele două legende ale fotbalului era anunţat deja, dar nu şi data acestuia, fixată acum pentru 1 februarie, la Riad. Pe 29 ianuarie, Inter Miami va juca împotriva unei alte echipe saudite, Al-Hial, cele două meciuri amicale ale americanilor urmând să se deruleze în cadrul Riyadh Season Cup.

Al-Hilal este clubul brazilianului Neymar, fost coechipier cu Messi la FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, însă atacantul paulista nu va juca aproape sigur în amicalul de anul viitor, după o operaţie efectuată în luna noiembrie, în urma unei rupturi de ligamente încrucişate la genunchi.

Lionel Messi (36 de ani), octuplu câştigător al Balonului de Aur, şi Cristiano Ronaldo (38 de ani), care a cucerit la rândul său de cinci ori prestigiosul trofeu acordat celui mai bun fotbalist al planetei, s-au înfruntat direct de 37 de ori pe parcursul carierelor lor, 30 dintre dueluri având loc în El Clasico spaniol, în perioada în care argentinianul juca la FC Barcelona, iar portughezul la Real Madrid. 

Citește și - Messi, numit atletul anului de revista Time

Revista Time l-a desemnat pe superstarul fotbalului, Lionel Messi, drept atletul anului, miercuri, recunoscând în mare parte decizia sa de a-și aduce talentul la Inter Miami și, implicit, de a spori vizibilitatea Major League Soccer, transmite Reuters.

Această distincție vine la puțin peste un an de la victoria lui Messi cu Argentina la Cupa Mondială FIFA din 2022. În luna iulie, la vârsta de 36 de ani, acesta a părăsit echipa de top a Ligii 1 franceze, Paris Saint-Germain, pentru a se alătura echipei Inter Miami.

Messi a stârnit imediat entuziasm printre fanii fotbalului din sudul Floridei și nu numai. În urma anunțului privind semnarea contractului cu Messi, numărul de urmăritori pe Instagram ai Inter Miami a crescut brusc la 5,7 milioane, depășind chiar și echipele din NFL sau MLB. Printre celebritățile care au asistat la meciurile lui Messi s-au numărat și LeBron James, câștigătorul anterior al titlului de Atletul Anului, vedetele tenisului Serena Williams, muzicienii Diddy și DJ Khaled, și starul reality show-ului Kim Kardashian. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel