Lindsay Lohan a dat petrecere de logodnă. Se căsătoreşte cu un om de afaceri din Kuweit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Instagram, Lindsay Lohan
Instagram, Lindsay Lohan
Lindsay Lohan a dat petrecere de logodnă la patru luni după ce logodnicul ei, Bader Shammas, a cerut-o în căsătorie.

Vedeta a postat o fotografie în care apare alături de Shamas. Cei doi par mai fericiţi ca niciodată, iar lângă ei tronează un tort superb, cu două etaje. ”El a întrebat, ea a spus da”, apare scris pe tort, lângă silueta unui cuplu care se îmbrăţişează. Pe ultimul etaj apare chiar şi un inel decorativ. În noiembrie anul trecut, Lohan şi-a anunţat logodna, la două săptămâni după ce i-a spus ”Da” omului de afaceri născut în Kuweit. "Iubirea mea. Viaţa mea. Familia mea. Viitorul meu”, a scris ea în dreptul fotografiilor unde apare de iubitul ei.

Îşi doreşte o nuntă discretă, cu puţini invitaţi

În ceea ce priveşte nunta, Lohan a mărturisit, luna trecută, că îşi doreşte să fie o ceremonie intimă. „Vreau să fie mică şi concentrată pe familie”, a spus ea. Actriţa  speră că în ziua cea mare va reuşi să îşi păstreze calmul şi toată lumea o să se distreze. „ Am început deja să vorbesc cu un prieten de-al meu despre rochie... Dar vreau să fac lucrurile bine”. Lohan va purta mai multe ţinute în ziua ei cea mare. „Aceasta este cea mai bună parte!” Cei doi au o relaţie din 2018 şi s-au cunoscut în Dubai, unde Lindsay locuieşte din 2014.

A câştigat lupta cu drogurile şi alcoolul

Celebră atât pentru rolurile din filme cât şi pentru viaţa tumultuoasă, Lindsay Lohan se numără printre actriţele care au cunoscut succesul la vârste fragede. După câţiva ani în care s-a confruntat cu probleme legate de alcool şi droguri care au dus şi la arestarea ei şi care i-au pus în pericol cariera, actriţa susţine că şi-a găsit liniştea şi că este pe drumul cel bun. "Sunt într-un moment bun al vieţii mele şi tot ceea ce vreau este să merg înainte. Toată lumea trece prin anumite lucruri în viaţă, dar totul se întâmplă cu un motiv, bun sau rău", declara actriţa cu ceva timp în urmă în emisiunea lui Jimmy Fellon.

Acuzată că se prostituează

Recent, însă, tânăra a fost acuzată chiar de tatăl său că se prostituează. Potrivit acestuia, Lindsay Lohan lucrează ca escortă şi primeşte bani din partea unor bărbaţi milionari. "Ia bani ca să iasă cu bărbați, este degradant. Întâlnirile sunt programate pentru mai multe zile, iar bărbaţii plătesc totul: cameră de hotel, cheltuielile de călătorie, mâncare, bijuterii şi alte cadouri pe care i le fac ei", spune tatăl vedetei. Se zvoneşte chiar că unul dintre clienţii actriţei este Haji Abdul Azim, un prinţ care ar fi plătit-o cu 100 de milioane de dolari pentru a petrece Revelionul alături de el, în Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel