Limitarea plăților cash. Ciuvică, remarcă tare / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Mugur Ciuvică a vorbit despre limitarea plăților cash.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, și-a exprimat opinia despre limitarea plăților cash.

„E o mizerie asta cu cash-ul“, a spus Mugur Ciuvică.

„Avem, pentru prima dată, un punct de consens în această emisiune! Sunteți și dumneavoastră de acord că treaba cu cash-ul e o mizerie?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI      -      Ce spune Dan Negru despre dispariția banilor cash

„Da! Nu am văzut-o impusă de cineva, nici măcar în PNRR nu cred că e. Limită la cash oricum exista, dar erau niște limite de bun simț, cum sunt în toată Europa. Pentru persoane fizice era ceva de genul 5.000 sau 10.000 de euro. Peste tot e o limită în sensul că dacă faci trafic de droguri, evaziuni fiscale, hoții, trafic de persoane și câștigi milioane, să nu poți să te duci să-ți cumperi mașină. Asta se poate înțelege și se practică peste tot, dar ăștia au dus limitele atât de jos încât desființează cash-ul în curând în România“, a spus Mugur Ciuvică.

„Țara bazându-se peste 50% pe cash!“, a replicat Bogdan Chirieac.

„Țara bazându-se pe cash! Iar ideea aia creață neomarxistă de renunțare la cash, pe care au avut-o suedezii, au renunțat la ea - o țară super-tehnologizată și super-progresistă - au zis: Bă’, nu se poate fără cash, hai să ne comportăm normal!“, a mai spus Mugur Ciuvică.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Magistrații bagă România în faliment. Ciuvică: Ideea asta e definiția nesimțirii / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel