Lily Allen se întoarce la cariera muzicală
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
Lily+Allen
Lily+Allen

Cântăreaţa britanică Lily Allen a anunţat că va lansa un nou album în luna martie a anului 2014, conform revistei Sunday People. Acesta ar fi al treilea album al artistei, precedat de " It's not me, It's you", lansat în 2009.

Autor: Andreea Adamescu

" Mă simt foarte bine când lucrez la acest album şi sper că va fi gata până în luna martie. Este foarte diferit de ceea ce am făcut până acum", a declarat cântăreaţa. Cu ceva timp în urmă, Allen a spus că albumul va conţine cântece despre "bebeluşi şi somn". " Nu aş spune că a fost uşor, dar nu a fost nici greu. A fost doar diferit pentru că sursa mea de inspiraţie este atât de diferită faţă de ce era acum nouă sau zece ani".

În octombrie anul trecut, Lily Allen a declarat pentru NME că deşi a lucrat în studio cu producătorul Greg Kurstin, nu va lansa nici măcar o melodie de care să nu fie mulţumită şi a mai spus că noul material este uimitor. Tot anul trecut, ea şi-a anunţat şi colaborarea cu Pink, alături de care a cântat pe " The Truth About Love", cel mai recent album al cântăreţei americane. A fost prima melodie a lui Lily Allen de când a anunţat că se va întoarce la cariera ei muzicală, după ce în 2009 s-a retras pentru a se putea concentra pe familia ei şi propria casă de producţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel