Lili Sandu, sfat pentru femeile care visează să devină mame
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Lili Sandu Official
Sursa foto: Facebook Lili Sandu Official
Lili Sandu vine cu un sfat pentru femeile care visează să devină mame.

Lili Sandu a reușit să devină mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani, după un tratament medical. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, radiază de fericire de când micuțul T.J. îi înseninează zilele. 

Lili Sandu este noua prezentatoare a emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV. După ce Adela Popescu a plecat în Republica Dominicană pentru proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Lili Sandu a revenit în platoul emisiunii de la PRO TV. În trecut, vedeta i-a mai ținut locul Adelei Popescu, însă pentru o perioadă scurtă de timp. 


SPECTACOLA:  Nu este pentru prima dată când prezinți emisiunea „Vorbește lumea”, în trecut, i-ai ținut locul Adelei, preț de o săptămână. Cu toate astea, ai avut o primire de poveste în noul sezon, iar noi am putut sesiza și emoția cu care ai început acest nou proiect. Cum te simți în noua echipă și cu ce planuri intri în această nouă etapă din cariera ta?

Lili Sandu: A fost o emoție pe care așteptam de mult să o simt, a fost acel sentiment că am revenit în locul potrivit – și anume aproape de cei de acasă, de care mi-era atât de dor. În plus, faptul că este o emisie live mi-a dat ocazia să fiu și mai fericită și emoționată, în același timp.


Mă simt foarte bine și după aceste prime săptămâni sunt sigură că am luat cea mai bună decizie de a accepta propunerea de a prezenta Vorbește Lumea. 

VEZI CONTINUAREA PE SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel