Data actualizării:
Data publicării:

Lili Sandu, diagnosticată cu premenopauză, la 29 de ani. Ce decizie a luat, în acel moment: "Era destul de dur..."

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Lili Sandu
Sursa foto: Facebook Lili Sandu
Lili Sandu a vorbit despre momentul în care a primit diagnosticul de premenopauză, la doar 29 de ani.

"În perioada aceea, în România, erai stigmatizat dacă spuneai că mergi la psiholog, ori ești nebun, ori se uita lumea lung la tine. În America, era o chestie pe cât se poate de naturală. M-a ajutat mult să fac acele sesiuni de terapie și le recomand părinților să-și trimită copiii să facă terapie. Terapia nu o face un om care este nebun sau are probleme. Terapia o faci pentru a te descărca, a te repoziționa și a merge mai departe”, a declarat Lili Sandu, la Fresh by Unica.

"Primul lucru pe care l-am făcut a fost să urmez o dietă strict vegană”

"Fusesem la un doctor și mi-a dat verdictul acesta. Era destul de dur, la 29 de ani - intrasem într-o premenopauză și  aveam sindromul ovarelor micropolichistice. Bucuria și norocul meu a fost că am întâlnit în America un doctor naturopat. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să urmez o dietă strict vegană”, a mai povestit vedeta.

"Mi s-a stabilizat organismul"

"Mănânc avocado, multe grăsimi naturale. Mi s-a stabilizat organismul, analizele îmi spun lucrul ăsta. Când văd că o iau la vale analizele, încep să-mi ajustez un pic dieta. Cred că trebuie să existe echilibru și în dietă și în viață. Există o perioadă în care, dacă sunt probleme de sănătate, trebuie să ne reechilibrăm. După care putem să mai avem scăpări”, a spus prezentatoarea tv.

Lili Sandu, sfat pentru femeile care visează să devină mame

Lili Sandu a reușit să devină mamă în urmă cu 3 ani, la vârsta de 40 de ani, după un tratament medical. 

"Să devii mamă este o bucurie, iar eu am trăit această fericire la intensitate maximă. Tocmai din acest motiv, am fost alături de el în toate acele momente de ”aha” pe care le-a avut în primii ani de viață. Sunt doar momente mai dificile prin care înveți să trăiești, care te maturizează și care-ți deschid ochii că atunci când erai mai tânăr și credeai că ai griji, erau de fapt ”apă de ploaie”, spunea Lili Sandu, într-un interviu pentru spectacola.ro. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel