Lili Ruse șocată de gestul lui Vișan, în direct: De ce plecați?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
A fost show total la România TV în emisiunea lui Lili Ruse. După ce prezentatoarea s-a arătat îngrozită de dialogul dintre Cosette Chichirău și Șerban Nicolae, Gelu Vișan și-a dat lavaliera jos și s-a îndreptat către pupitrul ei cu telefonul în mână. 

Lili Ruse și-a început monologul în debutul emisiunii, arătându-se îngrozită de dialogul din Parlament. 

"Am fost 15 ani reporter în Parlament, am participat la o mulțime de dezbateri. Întotdeauna dezbaterile s-au bazat pe argumente și idei. Nu mi-am putut imagina că un astfel de dialog s-a putut petrece într-un loc cum este Parlamentul României. Asta a fost o dispută politică?" s-a întrebat moderatoarea.

Imediat i-a fost cerută și opinia lui Gelu Vișan. Imediat, el și-a scos lavaliera și s-a ridicat, spre uimirea lui Lili Ruse.

"Ce faceți domnule Vișan? De ce vă scoateți lavaliera? Unde plecați? Ce faceți domnule?" se întreba moderatoarea. 

De fapt, Gelu Vișan a vrut să imite gestul lui Cosette Chichirău din Parlament și s-a îndreptat cu telefonul pornit pe filmare către moderatoare:

"Ce faceți doamnă aici? Ce faceți dumeavoastră aici? Lăsați că mă aud în lavaliera dumneavoastră. Păi ce faceți aici? Vreți să vă faceți bine emisiunea?" a spus Gelu Vișan în încercarea de a imita gestul deputatei Chichirău.

" Nu înțeleg. Ce ați vrut să demonstrați cu asta?", a întrebat Lili Ruse. 

"Am vrut să dovedesc următorul lucru: De la Mălin Bot, la agresorul Sandy și această doamnă a vrut să provoace o nemernicie. S-a dat live pe facebook. Când vine una care se dă deputată și îți zice că ești hoț, Șerban Nicolae putea să îi zică orice," a spus Gelu Vișan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel