Urmărește emisiunea live
Lili Ruse: Asta îmi place la Iohannis - discret în viața privată, mut în viața publică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalista România TV, Lili Ruse, comentează ironic faptul că președintele Klaus Iohannis, deși s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, iar potrivit unor surse și cu vicepremierul Gabriel Oprea, nu a oferit detalii privind rezultatul discuțiilor.

"Klaus Iohannis s-a întors, la fel de discret cum a plecat. S-a întâlnit cu Ponta să discute instituțional prioritățile legislative, care țin însă de Parlament. Cu Oprea nu știm de ce s-a văzut. Dacă a vorbit cu Ponta și despre demisie și dosar, iar nu știm. Dacă s-au înțeles pe Codul Fiscal - enigmă. E de acord cu creșterea salariilor medicilor, așa cum a fost cu ordonanța care i-a triplat indemnizația - beznă. Asta îmi place la Iohannis - discret în viața privată, mut în viața publică", a scris, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook, jurnalista Lili Ruse.

Klaus Iohannis, întâlnire cu Victor Ponta. Ce au discutat

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri cu premierul Victor Ponta, la Palatul Cotroceni, a anunțat Administrația Prezidențială. "Pe agenda discuțiilor s-au aflat prioritățile legislative din această toamnă, fiind abordată, în cadrul acestei consultări instituționale, inclusiv tema Codului Fiscal" se precizează în comunicatul postat pe site-ul instituției.

Potrivit unor surse, la Cotroceni a mers și vicepremierul Gabriel Oprea, pentru discuții cu președintele Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel