Ligia Deca, ministrul Educaţiei, s-a înscris în PNL
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook PNL Sector 6
Facebook PNL Sector 6
Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a intrat în PNL Sector 6. 

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a întâmpinat-o pe Ligia Deca la sediul PNL Sector 6 şi a avut şi un mesaj pentru aceasta. 

"Bine ați venit! Ne bucurăm că avem la PNL Sector 6 un coleg de rangul dumneavoastră și sunt convins că vom face împreună lucruri bune pentru partea de Vest a orașului nostru”, i-a transmis Ciprian Ciucu ministrului Educației, Ligia Deca, care s-a arătat încântată de primirea călduroasă și a punctat faptul că este locuitor al Sectorului 6 și simte schimbarea în bine a acestuia.

Ligia Deca, prima declaraţie după intrarea în PNL

”Pe lângă faptul că locuiesc în #Sectorul6, PNL Sector 6 a fost leadership-ul partidului. Se vede buna gospodărire și prezența PNL-ului în sector. A fost o opțiune absolut firească și mi-am dorit să fac lucruri pentru acest sector pe zona educațională. Știu că avem școli în construcție cu Banca Mondială, avem unități de învățământ care se reabilitează pe fonduri europene. Este important să ajutăm cât putem comunitatea”, a declarat ministrul Educației, Ligia Deca.

"Este singurul sector care a răspuns tuturor solicitărilor venite din partea școlilor. Și avem exemplul recent cu apa asigurată pentru zilele călduroase din perioada examenelor. Știu că pare o chestiune prozaică, dar nu este. Sunt școli care trimit solicitări și nu li se aprobă. Chiar a fost un gest de mare responsabilitate. De asemenea, din Sectorul 6 nu am avut nici o problemă în ceea ce a însemnat grădinițe de vară. E clar că aici lucrurile sunt gospodărite bine”, a mai spus demnitarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel