Data actualizării:
Data publicării:

Liga Campionilor fără Manchester United. Pas greșit decisiv făcut de echipa lui Solskjaer

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Ole-Gunnar-Solskjaer-Manchester-United
Ole-Gunnar-Solskjaer-Manchester-United
Manchester United nu mai are nici o şansă de calificare în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, după ce nu a reuşit decât un egal, 1-1, pe terenul ultimei clasate, deja retrogradata Huddersfield, duminică, într-un meci din etapa a 37-a, antepenultima a campionatului de fotbal al Angliei.

Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer are doar două victorii în ultimele opt meciuri din Premier League şi nu poate încheia mai sus de locul 5 acest campionat, din care a mai rămas o etapă.

Chelsea este pe locul 3, cu 71 de puncte, iar pe poziţia a patra este Tottenham, cu 70 de puncte. Arsenal se află pe 5, cu 66 de puncte din 36 de jocuri, iar Manchester United este pe 6, cu 66 de puncte, cu un golaveraj mai slab.

Premier League, rezultate duminică

Chelsea - Watford 3-0 Au marcat: Ruben Loftus-Cheek (48), David Luiz (51), Gonzalo Higuain (51) Huddersfield - Manchester United 1-1 Au marcat: Isaac Mbenza (60), respectiv Scott McTominay (8)

Manchester City, tot mai aproape de titlu

Etapa se încheie luni cu întâlnirea Manchester City - Leicester City. Lider este Liverpool, 94 de puncte, urmată de Manchester City, 92 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

'Cetăţenii' îşi vor păstra titlul dacă vor câştiga ultimele două meciuri rămase.

Sâmbătă a devenit cunoscut numele ultimei echipe retrogradate, Cardiff City. Formaţia galeză rămâne cu 31 de puncte pe locul 18, primul retrogradabil, şi nu mai poate s-o depăşească pe Brighton, echipa lui Florin Andone, ce are 35 de puncte din 36 de jocuri. Cardiff va merge în Championship alături de ocupantele ultimelor două locuri, Fulham şi Huddersfield. 

VEZI și VIDEO Barcelona - Manchester United | Ce nu s-a văzut la televizor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel