Liga 1. Universitatea Craiova - Astra Giurgiu, rezultat FINAL tranșat în 5 minute
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League
CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League
Universitatea Craiova a disputat un meci cu Astra Giurgiu, duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Universitatea Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (2-0). Universitatea a tranşat soarta partidei în decurs de cinci minute, în care a marcat prin Elvir Koljic (22) şi Alexandru Cicâldău (26 - penalty), ratând alte două ocazii mari, prin Valentin Mihăilă (23) - şut în portarul David Lazar, în timp ce Alexandru Dandea a trimis în bara transversală a propriei porţi (24).

Craiovenii, care au maximum de puncte după primele două etape, au mai avut ocazii bune de gol prin Ştefan Baiaram (38), şut în portar din 6 metri, Valentin Mihăilă (45+1, 49) - şuturi puţin peste poartă, Mihai Bălaşa (58) - din lovitură liberă, la care Lazar a scos de la vinclu, şi Baiaram (81), care a greşit pasa decisivă pe contraatac.

Astra, fără punct şi gol marcat în acest debut de sezon, a avut două oportunităţi prin Denis Alibec - voleu respins de Mirko Pigliacelli (15) şi lovitură de cap pe lângă poartă din 7 metri (51).

Universitatea Craiova - AFC Astra Giurgiu 2-0 (2-0), Stadion Ion Oblemenco - Craiova

Au marcat: Elvir Koljic (22), Alexandru Cicâldău (26 - penalty). Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş) Observator CCA: Corneliu Fecioru (Bucureşti), notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel