Liga 1. Steaua-ASA Târgu Mureș, scor 1-1. Gigi Becali, dezamăgit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cel mai important meci al etapei a şaptea din Liga 1, Steaua-ASA Târgu Mureş, s-a încheiat la egalitate, scor final 1-1. 

Campioana României a deschis scorul în minutul 32 de la fluierul de începere al partidei. Golul a fost înscris de Adi Popa, după o preluare superbă, la o pasă decisivă a lui Gregory Tade.

ASA Târgu Mureș a egalat în minutul 53, prin croatul Jazvic, care a trimis mingea la colțul scurt, printre picioarele portarului Valentin Cojocaru.

Gigi Becali, anunț surpriză înaintea meciului cu ASA Târgu Mureș

La finalul meciului, Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de jocul prestat de Gregory Tade şi a anunţat că-l va readuce la echipă pe George Ţucudean, care a fost dat afară.

"N-am avut caracter deloc în joc. Ţucudean e mult mai bun decât Tade. Mâine îl aduc înapoi la echipă. Îmi pare rău că l-am dat afară. Mâine îl readuc", a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Patronul Stelei a ieşit supărat după meciul terminat la egalitate de Steaua cu ASA, scor 1-1.

"Doar Rădoi e vinovat. Mirel e cel mai bun antrenor, dar nu ştie să motiveze echipa. Cred că îi cocoloşeşte la pauză. Rădoi are susţinerea mea pînă la infinit, dar echipa nu are caracter", a adăugat Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel