Liga 1 CFR- Dinamo. Victorie controversată
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cosmin Contra a fost extrem de nemulțumit la finalul meciul dintre CFR Cluj și Dinamo fiindcă centralul George Găman a acordat penalty pentru clujeni.

La faza respectivă, centralul Găman a considerat că mingea l-a lovit în mână pe Nedelcearu, în careul celor de la CFR, deși fotbalistul a protestat, susținând că balonul l-a lovit în umăr. 

"Daca mă apuc să comentez, poate nu mai stau pe bancă un an de zile. Vreau să-mi explice domnul Găman cum a văzut unde l-a lovit mingea pe Nedelcearu. Dacă dânsul e Superman și vede prin jucători, eu tac din gură. Am vorbit cu Octavian Șovre și el nu a dat penalty. 

Am pierdut nemeritat un meci. Din toate punctele de vedere, am fost echipa mai bună, dar o decizie luată atât de ușor a influențat meciul. Eu am văzut o echipă care a încercat să desfacă o apărare cu 11 jucători și care a dominat CFR la ea acasă.

Eu consideră că scorul nu a fost CFR-Dinamo 1-0, ci Găman-Dinamo 1-0. Mi s-a spus înainte de meci că avem o istorie foarte neagră cu domnul Găman. Eu o să vorbesc cu clubul să-l refuze, eu nu vreau să mă mai arbitreze vreodată domnul Găman și domnul Șovre", a spus Cosmin Contra la TV Dolce Sport. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel