Liftiera de la Ministerul Muncii a închis telefonul, în direct, la B1 TV. Zamfir, revoltat: Acum o înțeleg pe Violeta Alexandru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Liftiera dată afară de la Ministerul Muncii a intervenit, în direct, la B1 TV, unde a închis telefonul, supărată pe cei doi realizatori. 

”E un lift vechi, tot timpul se strica, avea nevoie de liftieră, eu anunțam când se strica.” a spus liftiera de la Ministerul Muncii, dată afară de ministrul Violeta Alexandru, conform noului contract. Aceasta a spus că nu știe dacă mai merge acum liftul, pentru că n-a mai fost în clădire.

Jurnaliștii de la B1 TV au insistat să afle ce făcea special femeia astfel încât să fie necesară în acel lift, de 12 ani. 

Radu Buzăianu a afirmat că înțelege acum că nu apăsa doar pe butoane, dar dădea și telefoane, moment în care fosta angajată - care mai are 3 ani până la pensionare- s-a supărat din cauza insistențelor cu privire la activitatea sa: ”Dacă mă mai luați la mișto cu butoanele, vă rog frumos, închid”. 

”Am întrebat-o dacă, în afară de apăsat pe butoanele cu etajele, mai avea și alte atribuții.” a afirmat Răzvan Zamfir, care a subliniat că nu a fost ironic. Cu toate acestea, el s-a revoltat atât de tare încât a adăugat: ”Deci compania asta, care se ocupă de lifturi, are o serie de lifturi în întreținere, dar s-a gândit să plaseze încă un angajat, la Ministerul Muncii, în lift, la stat.” El a adăugat că ”acum o înțeleg pe Violeta Alexandru, dacă ni se pare prea mult să dăm explicații de ce avem un angajat în lift, dacă liftul merge și acum fără liftier”. Jurnalistul a mai precizat că nu este fan al Violetei Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel