Lidia și Răzvan, moment PENIBIL în direct. Replica neașteptată. Liniște în PLATOU. "Mă INTIMIDEZI"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut pentru prima dată la TV, de la anunțul despărțirii. Momentul a fost cu adevărat stânjenitor, iar replicile aristei pentru Dani Oțil au fost de-a dreptul surprinzătoare. 

Lidia Buble și Răzvan Simion au trecut printr-un moment stânjenitor astăzi. Aceștia s-au întâlnit pentru prima dată, într-o emisiune, după anunțul despărțirii, lucru ce a stârnit curiozitatea tuturor. 

Artista a fost invitată în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a-și promova noua piesă și cu toate că ambii au încercat să se comporte normal, incomodarea li s-a citit foarte ușor pe față și au fost puțin emoționați de reacția pe care o va avea publicul. 

Iată dialogul stânjenitor dintre cei trei. Apropoul lansat de Răzvan Simion

Ei bine, dacă cei doi foști iubiți au fost emoționați, nici Dani Oțil nu s-a lăsat mai prejos și asta pentru că el fost cel care i-a luat interviul artistei, moment în care Răzvan Simion la taxat și i-a spus că este pus într-o mare dificultate. 

Ești pentru prima oară în ultimii ani într-o mare dificultate să formulezi întrebări”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil.

Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu”, i-a răspuns imediat Dani.

Momentul care a umplut platoul de liniște

Întrebată de reprezintă noua piesă, Lidia Buble nu a ezitat să răspundă că este vorba despre o "relație neîmplinită", răspuns care a părut că l-a deranjat pe Răzvan Simion. 

Dani Oțil: ”Îți priește viața după…. pandemie”. 

Lidia Buble: ”Da, sunt foarte bine, sunt fericită. Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”. Momentul a fost urmat de un pauză în platou, toți cei prezenți fiind vizibil emoționați din cauza situației ciudate în care au fost puși.

Dani Oțil: ”Eu te intimidez? Suntem doar doi prezentatori că dacă eram mai mulți, era mai ușor. Vrei să-ți pună altcineva întrebările?”. 

Vezi aici întregul moment:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel