Urmărește emisiunea live
Lidia Fecioru: Suferința aduce boala. Celulita, simptom al fricii de abandon
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru a explicat cum se materializează gândurile noastre negative și fricile pe care le avem. Bioenergoterapeutul a spus că putem scăpa de anumite boli schimbând modul în care gândim, în care ne comportăm și felul de a fi.

”Suferința în fiecare clipă aduce o boală. De pildă, vorbeam despre celulită. Celulita este un simptom al fricii de abandon. Se spune că frica de abandon și de a nu avea. Foarte multe femei au celulită. De regulă, tineretul are. Slabe și cu celulită. Dacă sunt dependente de cineva, e frica de abandon. Vine din necunoașterea zilei de mâine să spunem, din nesiguranță, din neîncrederea în noi. Uite există o parte a coloanei vertebrale, care înseamnă atașarea de o situație care nu-ți aparține și tu vrei să fie cum vrei tu și să schimbi toate lucrurile în favoarea ta. Nemergându-ți aceste lucruri te încarci cu o povară care nu e a ta. În momentul încărcării cu aceste poveri începe să te doară coloana. Povara copiilor sunt părinții. Legătura paternă, maternă cu copilul”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3. 

[citeste si]

”Când avem aceste simptome trebuie să ne detașăm. Uite frica de viitor înseamnă probleme de respirație, probleme pulmonare. Important e să-ți conștientizezi problemele. Pentru că avem tendința să dăm vina pe alții. Problemele sunt întotdeauna în noi. Trebuie să schimbăm modul de gândi și reușim să scăpăm de aceste probleme” mai spus Lidia Fecioru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel