Lidia Buble pleacă din România. Riscă 7 ani de închisoare pentru că a mituit un poliţist în trafic
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Lidia Buble
Foto: Facebook, Lidia Buble
Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul românesc și mulți fani o apreciază în special pentru modul ei de a fi. Aceasta este tot timpul sinceră și asumată. În plus ține legătura tot timpul cu publicul său și nu ratează nici măcar o zi din a le poveste celor care o urmăresc cu ce-și mai ocupă timpul.

Ei bine, după mult timp, Lidia Buble nu a mai postat nimic pe InstaStory, astfel că toată lumea s-a întrebat dacă a pățit ceva. Conform surselor VoxBiz.ro, artista a plecat spre Republica Dominicană, unde va fi concurentă în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Lidia Buble a participat anul trecut și la Asia Express, împreună cu sora ei. Atunci a încheiat concursul pe locul 3 și s-a supărat foarte tare. Fire extrem de competitivă, cu siguranță acum își dorește să ridice trofeul deasupra capului la final.

Lidia Buble riscă închisoare, dar nu pare afectată

Artista a avut și ceva probleme înainte de plecare. Ea este trimisă în judectă de DIICOT după ce a dat mită unor polițiști în trafic. S-a aflat chiar și sub control judiciar și era nevoită să-și anunțe orice plecare din oraș. Dosarul se judecă deja, dar avocații cer pe bandă amânari. Următorul termen ar fi în luna august, însă în mod cert Lidia Buble nu se va prezenta la proces. Cu toate că riscă până la 7 ani de închisoare, vedeta nu pare afectată de problemele cu lege și este convinsă că probabil va scăpa cu o amendă. Sursele VoxBiz.ro spun că s-a ajuns în acest punct pentru că nu a vrut să încheie o înțelegere cu procurorii și să dea o declarație împotriva prietenului pe care l-a sunat în acea seară și care se afla sub urmărirea DIICOT.

Cum s-a întâmplat totul

Potrivit Agerpres, faptele s-au petrecut în februarie 2021, în toiul nopții, când erau restricții de circulație. Lidia Buble a fost oprită în București de cei doi polițiști, care au constatat că artista nu avea declarație pe proprie răspundere. Pentru a nu fi amendată și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, polișțiștii i-au cerut mită, iar cântăreața le-ar fi dat 900 de lei, după ce în prealabil s-a sfătuit la telefon cu un alt inculpat din dosar, care a îndemnat-o să le dea bani agenților. În rechizitoriul întocmit la data de 16 noiembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Polițiștii sunt sub control judiciar. Prin acelaşi rechizitoriu, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a altor două persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi instigare la dare de mită. Comunicatul DIICOT nu precizează numele inculpaţilor, însă ele se regăsesc pe portalul instanţei de judecată: Lidia Buble, Laurenţiu Cristian Ciupercă, Marius Constantin Miulescu, Elena Danila Reznicsek şi Dragoș Ştefan Presură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel