Marius Manole, despre avansurile primite de la Lidia Buble. Măruță a făcut-o PRAF. "Cred că familia o RENEAGĂ în fiecare zi!"
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 12 dec 2021, 11:09
WhatsApp
Foto: La Măruta / Instagram Lidia Buble
Foto: La Măruta / Instagram Lidia Buble
Marius Manole a făcut declarații despre Lidia Buble. Cătălin Măruță a făcut o remarcă acidă la adresa vedetei.

Invitat în platoul emisiunii "La Măruță" de la PRO TV, Marius Manole a acceptat să participe la jocul sosurilor picante și a fost nevoit să răspundă și unor întrebări destul de incomode, legate de viața personală.

Actorul a dezvăluit că Lidia Buble i-a făcut avansuri și unele declarații, chiar în perioada în care se despărțise de Răzvan Simion.

Declarațiile lui Marius Manole a luat prin surprindere o țară întreagă.

"Spune numele unei vedete din showbiz-ul românesc care ți-a făcut avansuri", suna întrebarea citită de Cătălin Măruță.

Deși la început a vrut să refuze să răspunda sau să citească întrebarea cu voce tare, Marius Manole s-a răzgândit și a spus că: "Și mie mi-e drag de ea! Lidia Buble... Dar la modul declarat, și unul, și altul. A fost reciproc. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci nu am intrat (n.r. în cuplul lor)".

"Da, s-a mers departe tare, cred că până la Victorie. Unde să meargă mai departe?! Pe ce bază?", a spus Marius Manole, întrebat dacă relația a mers mai departe.

"Băi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc tot felul de lucruri, nu venea dintr-o familie de... (n.r. neoprotestanți)", a spus Cătălin Măruță.

"Ba da! Dar e foarte drăguță. Eu mor după ea! Da, vine din familie... dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu! Ei sunt mulți frați care se iubesc între ei", a continuat Marius Manole.

Lidia Buble, UMILITĂ de Dani Oțil: Vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum. La câta nasul ai, era normal

Lidia Buble a fost prezentă în emisiunea fostului ei iubit, "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a-și promova noua melodie, "Extrapolăm", pe care a lansat-o în urmă cu 6 zile și are deja sute de mii de vizualizări pe YouTube.

Vedeta a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre planurile de viitor, dar la un moment dat, Dani Oțil nu s-a putut abține și a luat-o la mișto pe artistă.

Pentru că Dani Oțil și Răzvan Simion au auzit întreaga discuție, au decis să spună și ei ceva despre noua afacere a vedetei. Dani Oțil i-a spus invitatei sale că a remarcat faptul că în cabina prezentatorilor mirosul este foarte puternic, ceea ce înseamnă că parfumul vedetei este persistent.

"O să mai fie acolo pentru câteva săptămâni", i-a răspuns Lidia Buble.

Ei bine, discuția nu s-a încheiat aici, iar Dani Oțil a luat-o la mișto pe cântăreață, chiar dacă Răzvan Simion era prezent în platou. Acesta i-a spus că Lidia nici nu avea cum să se implice în alt proiect, ținând cont că are un "așa nas".

"Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri", a fost replica lui Dani Oțil la adresa Lidiei Buble.

Mai mult, Dani Oțil nu s-a putut abține și a profitat de prezența ei în platou și i-a pus câteva întrebări personale artistei.

Iată dialogul dintre cei doi

Dani Oțil: Ai fost la noi în cabină, să te schimbi?

Lidia  Buble: Da, o să mai fiu câteva săptămâni!

Dani Oțil: Ei, lasă, că ai mai fost. Voiam să spun că, la câta nasul ai, normal că scoți parfum. Doar nu scoteai cercei.

Lidia  Buble:  Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile.

Dani Oțil: Te-ai pupat cu ăla la Asia Express? (n.r Lidia s-a sărutat cu un tânăr din Israel, în timpul unei probe din competiție).

Lidia  Buble:  Da, două ore. Si la TV s-au dat doar 2 minute.

Dani Oțil: Cum îl chema?

Lidia  Buble: Nu știu!

Dani Oțil:  Eh, vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum", a fost dialogul dintre cei doi, în care Lidia l-a întrebat pe Dani dacă e cumva nedormit din cauza copilului.

Dani nu s-a oprit aici și a continuat cu întrebările incomode. El a întrebat-o pe Lidia Buble de ce s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra, confirmând astfel despărțirea dintre ei. Însă, Lidia a refuzat să răspundă și a preferat să nu dea detalii despre viața ei privată.

Vezi momentul AICI

De curând, Lidia Buble s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?