Liderul unioniștilor, George Simion: "O să ajungem la pușcărie". Moment ISTORIC în Moldova
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Liderul unioniștilor, George Simion, a discutat în exclusivitate pentru DC News despre situația din Republica Moldova. 

George Simion, liderul platformei unioniste Acțiunea 2012, a declarat în exclusivitate pentru DC News, că protestele vor continua la Chișinău. Acesta și-a arătat îngrijorarea cu privire la alegerea lui Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova, menționând că ”noi (nr. unioniștii) o să fim primii care o să ajungem la pușcărie”. 

Represiune împotriva a tot ce este românesc

”Primul lucru pe care Dodon a spus că o să îl facă dacă ajunge președinte este să interzică uniuniștii. Asta a fost în programul lui electoral.

Dodon a dat o declarație prin care spunea să ”nu se joace lumea cu focul” și să nu ”folosească tinerii la proteste drept carne de tun”, în stilul acesta a fost discursul său. Cine și-a luat responsabilitatea să organizeze protestele de luni și marți au primit deja amendă și au fost chemați la poliție. Se vor schimba vremurile. Vom ajunge din nou în epoca lui Voronin.

Cei care au ieșit să protesteze împotriva lui Dodon au fost unioniștii. În momentul acesta e clar că orice speranță europeană a Republicii Moldova s-a terminat. Singura opțiune la Voronin și la clasa politică din Republica Moldova este unirea cu România”, a declarat George Simion.

Cu privire la alegerile istorice de săptămâna trecută, liderul unionist este convins că ele au fost fraudate, iar în viziunea sa o mare parte din vină a aparținut și clasei politice din România, fiind necesare demisii. Totodată, el consideră că singura șansă a Republicii Moldova este unirea cu România.

”Alegerile au fost fraudate. Pentru prima oară în istorie, transnistrienii și-au dorit să fie și ei cetățenii Republicii Moldova doar ca să voteze. Tot establishmentul de acolo l-a făcut președinte pe Dodon împotriva voinței populației. Întreaga structură a lui Plahotniuc, care este stăpânul Republicii Moldova, a tras în acestă direcție”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel