Data actualizării:
Data publicării:

Liderul FPÖ îl compară pe Nehammer cu o cămilă. Care e motivul ironiei

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Duminică, FPÖ și-a lansat campania „Heimat Herbst” în Hartberg, Stiria. Un videoclip apărut în mediul online, care îl are ca subiect de discuție pe cancelarul Karl Nehammer a atras atenția internauților.

Austria „nu are nevoie de cancelarul Nehammer, care probabil crede că traducerea în engleză a  cuvântului cancelar este Burger King”, a spus Kickl. Țara are nevoie de un „cancelar al poporului care să fie acolo pentru populație” care să asculte preocupările și nevoile oamenilor – și aceasta este o „virtute de moarte” în politică, a mai spus Kickl, potrivit puls24.

„Fac asta la evenimente reale și o fac în piețe reale, pe străzi adevărate, în corturi reale de festival, la întâlniri reale, cu oameni adevărați și cu o bere adevărată – la noi nimic nu este diluat”, a spus Kickl. Declarația face probabil aluzie la un alt videoclip în care Nehammer bea o bere la Altausseer Kirtag. Cu toate acestea, berea a fost puternic udată.

„Dacă reușita cancelarului federal este să bea un pahar de apă cu spumă de bere, fiecare cămilă poate fi și cancelar federal”, a spus într-un mod ironic Kickl.

VEZI ȘI        -        Nehammer și-a pus în cap toată Austria. Critici dure din partea opoziției și organizaţiilor de protecţie socială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel