Lider PNL, prins în stenogramele DNA. Interceptări incendiare
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Un baron PNL a fost prins în stenogramele DNA.

Vorbim despre un dosar în care rectorul Universității din Oradea, Constantin Bungău, a fost trimis în judecată.

Prin intermediul președintelui CJ Bihor de la acea dată, Cornel Popa (președinte PNL Bihor) și al prefectului din Bihor, Claudiu Pop, o profesoară urma să intervină la rector pentru a trece un concurs de a ocupa un post la Universitatea din Oradea. Cei doi au vorbit cu rectorul pentru a o ajuta și, chiar înainte cu o zi de avea loc acel concurs, Cornel Popa, președintele CJ Bihor la acea vreme, a discutat cu rectorul și i-a spus că are pumnii strânși pentru acea profesoară, informează România TV.

Președintele CJ Bihor și prefectul sunt doar martori în acest dosar, nu au fost inculpați, în schimb, rectorul a fost pus sub acuzare de luare de mită pentru că a primit bani, butoni de aur și icoane din argint de la respectiva profesoară. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest caz.

[citeste si]

Rectorul Universității din Oradea, Constantin Bungău ar fi primit foloase în valoare de aproximativ 3.000 de lei, constând în două perechi de butoni din aur, o icoană argintată, un parfum bărbătesc și o cravată, pentru intervenții legate de organizarea unui concurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel