Lider interlop periculos, dat în urmărire națională
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După ce joi magistrații Curții de Apel Timișoara l-au condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare pe Sorin Udrea, acesta trebuia să se predea autorităților pentru a fi introdus în penitenciar.
Instanța a emis un mandat de executare a pedepsei pe numele lui, însă acesta nu s-a predat încă. El a fost dat în urmărire națională, iar polițiștii îl caută. 

Sorin Udrea a fost condamnat joi la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru mai multe infracțiuni, alături de alte persoane cu care era judecat în dosar.

Magistrații Curții de Apel Timișoara au decis să păstreze pedepsele date de colegii lor de la Tribunalul Timiș.

Mai mult, instanța a eliberat imediat mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea pe numele lui Udrea, însă acesta nu este de găsit și nici nu s-a prezentat până la ora publicării acestui articol la penitenciar sau la vreo secție de poliție. Astfel, a fost dat în urmărire națională.

„În data de 10.03.2016 Tribunalul Timiș a eliberat mandat de executare a pedepsei închisorii prin care bărbatul este condamnat la șase ani și opt luni pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la contrabandă, complicitate la tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor în formă agravată. Polițiștii efectuează verificări în vederea depistării și punerii în executare a mandatului. Până la această oră bărbatul nu a fost depistat fiind dat în urmărire națională”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Tribunalul Timiș este cel care a emis mandatul de executare pentru că aceasta este instanța de fond.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel