Licitație: Cinci rochii ale prințesei Diana și o felie din tortul de nuntă al lui William, scoase la vânzare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O felie dintr-un tort pregătit în urmă cu aproape patru ani în urmă pentru un eveniment princiar, figurează printre obiectele care vor fi scoase la vânzare în cadrul licitației anuale, organizate de casa Julien's, la 5 și 6 decembrie, în Beverly Hills.

Potrivit AFP, o felie din tortul de fructe de la nunta prințului William cu Kate Middleton, din 29 aprilie 2011, încă învelită într-o hârtie de culoare albă și prezentată într-o mică cutie de metal cu decorațiuni, oferită oaspeților în ziua nunții, scrie Agerpres. Cele două obiecte sunt însoțite de o invitație la nuntă, pe care nu figurează niciun nume. Potrivit estimărilor, întregul lot este așteptat să se vândă pentru sume cuprinse între 1.000 și 2.000 de dolari.

Tot în cadrul aceleiași licitații, vor fi scoase la vânzare și cinci rochii din anii '80-'90 care i-au aparținut prințesei Diana și pe care aceasta le vânduse cu două luni înainte de moartea sa, pentru finanțarea campaniei sale împotriva minelor antipersonal.

Cea mai scumpă dintre acestea, pentru care estimările vorbesc de un preț de vânzare între 80.000 și 100.000 de dolari, este o rochie de seară, din mătase, semnată de Zandra Rhodes. Rochia, de culoarea fildeșului, brodată cu perle, a fost purtată de prințesă în mai 1987, în timpul unei gale la London Palladium.

Celelalte patru rochii — dintre care trei semnate de creatoarea Catherine Walker, devenită una din prietenele personale ale Dianei — sunt estimate la sume care variază între 20.000 și 40.000 de dolari, pentru cea mai ieftină, și între 60.000 și 80.000 de dolari pentru restul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel