Liceanul din Buzău a fost înjunghiat în inimă din cauza unei glume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
O glumă făcută fără să se gândească prea mult i-a adus moartea.

Este povestea cutremurătoare a unui licean din Buzău care a fost ucis într-un mod crunt de un consătean. Băiatul a fost înjunghiat în inimă după ce – în glumă – i-a ascuns sticla de băutură. Incidentul s-a petrecut într-un bar din sat unde tânărul ieșise să petreacă alături de câțiva prieteni.

În faţa barului din Râmnicu Sărat (Buzău), locul unde s-a stins tânărul, rudele şi cunoscuţii i-au aprins lumânări. Azi-noapte medicii de la ambulanţă au încercat minute în şir să-l readucă la viaţă. Chiar l-au dus la urgenţă la spitalul din Râmnicu Sărat, dar medicii nu au putut decât să declare decesul, arată Adevărul.

O glumă proastă i-a adus moartea

Daniel Nica era elev în clasa a XII-a. Ieșise să petreacă, iar acolo s-a întâlnit cu mai mulți prieteni. Pus pe șotii, i-a ascuns băutura unui consătean. Bărbatul s-a supărat foarte tare și a plecat acasă, dar a revenit cu un cuțit de 20 de centimetri. Şi-a recuperat băutura, a ieşit din cârciumă însă afară i-a pândit pe tineri, pentru a-şi duce planul la bun sfârşit. Daniel Nica a fost atacat cu cuţitul imediat ce a ieşit din bar.

Anchetatorii l-au ridicat pe ucigaş de acasă si îl vor trimite la o expertiză psihiatrică. Au aflat că autorul crimei ar fi avut nevoie de operaţie la cap, după ce a căzut din căruţă. "Acesta ar putea să aibă anumite probleme medicale, dată fiind trauma pe care a suferit-o anterior şi că a fost internat la spitalul de neuropsihiatrie", a declarat Vasile Ardei, procuror, notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel