Libertatea a suspendat anunțurile cu fete care își prezentau oferta de „clipe intime”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tabloidul Libertatea a suspendat, începând de azi, astfel de anunțuri, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier, care editează ziarul. Decizia a fost luată după ce împotriva site-ului anunţul.ro s-a început urmărirea penală pentru proxenetism, procurorii stabilind că prin intermediul acestuia erau racolaţi „clienţi” de către mai multe persoane.

Cazul Anuntul.ro, dat în urmărire penală pentru proxenetism din cauza anunțurilor publicate, a pus în gardă tabloidele care publică astfel de anunțuri de ani buni.

„Până la clarificarea legală a situației, am decis să nu mai publicăm astfel de anunțuri", a spus Mihnea Vasiliu.

CITEȘTE ȘI: Site-ul anunţul.ro, urmărit penal pentru proxenetism

„Pentru publicarea acestor anunțuri, ziarul Libertatea avea contracte cu agenții de anunțuri. Nu erau contracte cu persoane fizice. Potrivit contractului, răspunderea pentru anunțurile publicate le revenea lor, dar, până la clarificarea, a decis să le suspendăm", a precizat managerul Ringier.

Anunțurile din Libertatea apareau la secțiunea „Întălniri fierbinți" și erau, practic, oferte explicite de clipe intime contracost, cu tarifele aferente și cu tipul de activități prestat pentru sumele respective, în detaliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel