Liberalii au găsit teren pentru Spitalul Regional Craiova
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputatul PNL Ionuț Stroe a anunțat că viitorul Spital Regional Craiova va demara ca proiect politic în următoarele săptămâni.
"În această dimineață, am prezentat amplasamentul viitorului Spital Regional Craiova. El va demara ca și proiect public, în termeni concreți, în următoarele săptămâni printr-o Hotărâre de Guvern de trecere a terenului din proprietatea Ministerului Apărării în cea a Ministerului Sănătății. Stadiul demersurilor spitalului nostru este unul considerabil mai avansat decât a celorlalte două, din Cluj și Iași. Voi solicita decuplarea lui, astfel încât Spitalul din Craiova să devină proiectul pilot. Îmi doresc să beneficiem de micul avans pe care îl avem în acest moment și totodată, să oferim și viitoarelor spitale informațiile, cunoștințe specifice și experiența realizării unui astfel de proiect de mari dimensiuni.
 
TREBUIE ADAUGAT IN FINAL CA, DIN PACATE, MINISTERUL NU A REUSIT SA REZOLVA PROBLEMELE ADMINISTRATIVE PENTRU A ATRAGE BAN II EUROPENI PT ACESTE SSPITALE-nu au rezolvat precondiționalitățile, ca să înceapă procedura", scrie Stroe pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel