Liana Stanciu: S-au schimbat toate lucrurile care păreau indestructibile - EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Liana Stanciu împlinește vineri, 24 iulie, 44 de ani, iar vârsta este pentru ea doar o convenție. Se simte un om împlinit pentru că în fiecare zi își vede cei mai dragi oameni: soțul și fiica. După Dumnezeu, familia este totul pentru Liana Stanciu și nu există bucurie mai mare decât să vorbească despre minunile din viața ei.

Într-un interviu pe care Liana Stanciu l-a acordat pentru DC News veți redescoperi un om cald care mulțumește Celui de Sus pentru fiecare lucru pe care îl primește.

DC News: De ziua dumneavoastră care este momentul la care vă întoarceți cu gândul în timp?

Liana Stanciu: Aș prefera să răspund altfel la întrebarea ta. Am mai degrabă repere în prezent și în viitor decât în trecut. Așa că nu mă uit înapoi, ci mai degrabă înainte.

DC News: Când v-a plăcut cel mai mult viața dumneavoastră?

(w670)

Liana Stanciu: Este complicat de făcut comparații de genul acesta astăzi. Îmi aduc aminte din ce în ce mai puțin de ce era înainte. Viața mea s-a schimbat profund de când sunt mama Teodorei. De fapt, nașterea ei este cel mai important moment al vieții mele. Atunci s-a schimbat tot, inclusiv prioritățile și felul în care privesc viața.

DC News: De unde găsiți energia de a vă implica în diferite proiecte și de a ajuta copiii care au probleme?

Liana Stanciu: Unele dintre mamele copiilor pe care îi ajut vin la mine și îmi mulțumesc și îmi spun: 'am reușit' sau 'suntem mai bine'. Cred că de aici îmi iau toată energia; din fericirea oamenilor, din bucuria gândului că dacă te apuci să faci ceva și duci la bun sfârșit este imposibil să nu se întoarcă altceva decât energie bună.

DC News: Cum erați la 20 de ani și cum sunteți astăzi la 44 de ani?

(w670)

Liana Stanciu: Sunt foarte multe diferențe între mine. Fizic... nu sunt profund și definitiv schimbată. Cred că am câteva kilograme în plus și cred că am mai multe fire de păr alb. În rest, sunt un alt om din toate punctele de vedere pentru că viața mea s-a schimbat de când sunt mamă și soție. S-au schimbat prioritățile. S-au schimbat toate lucrurile care păreau indestructibile. Nu mai sunt așa. Nu mai există 'eu'. Acum vorbim de 'noi'.

DC News: Care este cea mai importantă certitudine pe care o aveți astăzi?

Liana Stanciu: Familia mea. Sunt un om extrem de bogat pentru că îi am pe Mihai și pe Teodora. Ei sunt tot ce contează în afară de credința în Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce îmi dă, dar mai ales pentru că am o familie minunată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel