Lia Olguța Vasilescu îl avertizează pe Crin Antonescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lia-Olguta-Vasilescu dc
Lia-Olguta-Vasilescu dc

Edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, trage un semnal de alarmă serios în USL, ca urmare a deciziei Gabrielei Firea de a demisiona din PSD. Primarul crede că senatorului Firea i s-a făcut o nedreptate prin lipsa de reacție a social-liberalilor față de alianța PNL-PDL de la Ilfov și apreciază că liberalii nu ar fi mulțumiți dacă ar fi excluși din guvernarea locală a Craiovei. Despre o astfel de ultimă variantă Vasilescu vorbește în termeni ipotetici, dar le transmite un avertisment colegilor de alianță, PNL.

"Gabi Firea a avut dreptate să se enerveze. La Ilfov, alianța s-a constituit între PNL și PDL. Și, în ciuda protestelor ei, a rămas așa. Ce ar fi dacă, mâine, aș scoate și eu PNL de la guvernarea locală, în Dolj, mai ales că nici măcar nu avem nevoie de PDL pentru majoritate? I s-ar părea corectă decizia mea conducerii PNL? O așteptăm pe Gabi înapoi în PSD. Nu mor caii când vor câinii! O să se vadă asta cât de curând", a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Senatorul Gabriela Firea a anunțat, vineri, că demisionează din toate funcțiile deținute în Partidul Social Democrat, din cauza conflictului din Ilfov cu liberalii conduși de președintele Consiliului Județean, Marian Petrache.

"Începând cu data de astăzi, 10 ianuarie 2014, am demisionat din toate funcțiile deținute în cadrul PSD, respectiv vicepreședinte la nivel național și președinte al organizației județene Ilfov, precum și din calitatea de membru al partidului. Am luat această hotărâre după 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea în plan local cu PDL, reacționând la conflictul din USL Ilfov prin promovarea președintelui PNL Ilfov în funcția de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, timp în care niciun lider al PSD nu a luat poziție față de aceast demers flagrant de rupere a USL", și-a motivat Firea decizia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel